Magazijn

HANDIG !
Het magazijn is onze voorraad en opslag van de materialen uit de toonzaal, maar vooral een labyrint van installatiemateriaal.
Afhalingen en leveringen van grote stuks vertrekken vanuit het stapelmagazijn en technische ondersteuning, oplossingen en kleine voorraad worden over de toonbanken meegegeven aan de professionelen.
De afhaalbalie is toegankelijk met de code die je op aanvraag kan bekomen met de PROFESSIONAL BADGE.
Neem hiervoor gerust contact op !
Open van maandag tot vrijdag van 7u30 tot 17u30 en zaterdag van 8u30 tot 12 uur.

D.N.V.
.. onze, niet ver gezochte, afkorting voor dienst-na-verkoop. Heel belangrijk voor ons. Vanuit de toonzaal is een balie bereikbaar om bestelde materialen op te halen en onderdelen of ondersteuning te bekomen van eerder aangekochte installaties.
De toonzaal zal je ook doorverwijzen naar deze balie voor informatie, prijzen of afhalingen van ‘losse’ producten.

LEVERINGEN
.. een badkamer of technische installatie vervoer je niet zomaar op de achterbank. Een badkamer, ventilatie- of verwarmingsinstallatie gaat over grote stuks en wij leveren zonder meerkost in heel Belgie en Zeeuws Vlaanderen, Nederland.
Contacteer ons gerust voor de kostprijs van een leveringen buiten deze regio.
Leveringen moeten flexibel gebeuren, dus bel ons om een vlotte leverafspraak te maken en we kijken samen wanneer die het meest ideaal kan ingepland worden.

Magazijn

Joossens bvba - Singel 11 - 9100 Sint-Niklaas - Belgium - Tel.: +32 3 766 04 44 - Fax: +32 3 766 10 93 - BTW: BE 0417.717.830 - - Verkoopvoorwaarden
Webdesign by IDcreation 2012 - Sitemap