De toonzaal

PITTIG TEAM !
De toonzaal is van maandag tot vrijdag doorlopend open van 9uur tot 18 uur, zaterdag van 9uur tot 17uur.
Spring even binnen om ideeën op te doen, een eerste beeld te krijgen of om onze catalogus op te halen !
Of.. plan je bezoek, gewapend met de afmetingen van je badkamer of van de hele woning, als het om verwarming of ventilatie gaat.
Kijk en kies in alle rust maar spreek natuurlijk ook gerust één van ons aan en we staan er om je vragen te beantwoorden, te adviseren en je een à la carte prijsaanbieding op te maken.
Je hoeft hier geen afspraak voor te maken, maar van maandag tot vrijdag kan dat wel.
Er is een kinderhoek voor de kleinste gasten, parking uiteraard, maar vooral een toonzaal met een resem opstellingen, stijlen, kleuren, maten, budgetten, vormen, ideeën, sferen, …

ONS IDEE ?
.. dat een badkamer kiezen vooral iets fijns is ! Geen enkele badkamer is dezelfde,: de afmetingen verschillen, er zijn soms technische beperkingen, smaken en wensen verschillen,.. een badkamer is geen dagschotel, maar iets ‘a la carte’.. en zo’n term hoeft daarom niet meer te kosten .
We zijn er vooral om je project vlekkeloos te laten verlopen .. Onze kennis en ervaring, maar vooral de gedrevenheid en ‘pit’ van ons team moet van de keuze tot de afwerk een glad parcours maken.
In de toonzaal werken we dan ook niet met kant-en-klare opstellingen. Geen uitgestippelde reeksen, geen voorgeschotelde complete badkamers, … maar modulaire, combineerbare, elk-wat-wils producten die , met onze hulp, in één geheel gegoten worden.

EINDELIJK !
.. de lang verwachte badkamer komt er !
Hoe ga je te werk ? Bij nieuwbouw heb je je plan natuurlijk, maar bij renovatie meet je alle maten op en duid ramen en deuren, schouwen, kokers en de huidige plaats van de toestellen aan, eventueel met een lijstje van praktische do’s & dont’s uit je eigen ervaring.
Heb je nog geen installateur ? Raadpleeg onze online databank van installateurs.

EEN BROK..
..aan informatie, gegevens, subsidies, cijfers en rendementen zijn er te vinden over verwarming en ventilatie. Som je vragen, overwegingen en wensen op en we zoeken samen met jou uit wat de meest ideale installatie zou kunnen worden bij jou thuis. We overlopen de mogelijkheden, toetsten je wensen af en berekenen de installatie.

WELKOM ..
..vooral ! Of het nu een hele installatie, een enkele vraag , een nieuwsgierig bezoekje of een project mag zijn.

De toonzaal

Joossens bvba - Singel 11 - 9100 Sint-Niklaas - Belgium - Tel.: +32 3 766 04 44 - Fax: +32 3 766 10 93 - BTW: BE 0417.717.830 - - Verkoopvoorwaarden
Webdesign by IDcreation 2012 - Sitemap